Субота, 20.04.2024, 07:43
Кам'янець - Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чат =)
200
Головна » 2016 » Травень » 25 » НАДІЯ ВДОМА!
18:21
НАДІЯ ВДОМА!

Савченко виголосила свою першу промову в Україні (ВІДЕО)

СЬОГОДНІ ВЕСЬ СВІТ ОБЛЕТІЛА ДОВГООЧІКУВАНА НОВИНА - НАДІЯ САВЧЕНКО ПОВЕРНУЛАСЯ В УКРАЇНУ! СЛАВА ПАТРІОТУ, ЯКА Є ПРИКЛАДОМ МУЖНОСТІ І ГЕРОЇЗМУ! 

Одразу після повернення в Україну Савченко зустрілася з журналістами, щоб сказати свою першу промову на рідній землі. В мережі опублікували відео її виступу. На ньому видно, що льотчиця дещо знервована і збуджена. Вона попросила журналістів відійти на три метри від неї і поважати її особистий простір.

«Я два роки просиділа в камері-одиночці. Я відвикла від людей, тому вибачте, якщо буду дуже різкою», - пояснила Савченко.

Свою промову льотчиця почала з вибачень перед матерями загиблих і полонених українських героїв.  «Преса України» наводить увесь текст її виступу, що став знаковим моментом в історії боротьби України за свою суверенність.

«Я на волі. Я хочу попросити вибачення у всіх матерів, діти чиїх не повернулися з АТО, а я ще досі жива. Я хочу попросити вибачення у тих матерів, діти яких сидять в неволі, а я на волі. Я хочу сказати: так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя на полі бої за Україну! Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була на волі. Всі герої України не повинні помирати» Дуже вигідно, коли герої мертві, погано, коли вони живі, всім погано. Але ми будемо жити і герої будуть у Верховній Раді України на заздрість російській Думі. І вони будуть на Славу Україні, на подяку Україні, українському народу. Наша Верховна Рада буде складатися з тих людей, які того гідні.

Ми будемо жити в Україні так, як гідно повинна жити людина. Я не знаю, як це зробити – я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Я готова померти кожної секунди за те, щоб це було і це буде!!! Дуже вам дякую – всім людям. За те, що ви боролися за мене і за кожного через мене. Чи я перша чи хтось інший був би перший. Ви боролися за кожного, хто буде на волі. І якби люди не говорили, то політики мовчали б вічно, тому дякую всім людям, дякую вам всім.

Хочу сказати дякую тим, хто бажав мені добра, тому що завдяки вам я вижила. І тим, хто бажав мені зла, тому що на зло вам я вижила. І хочу сказати дякую тим, хто був байдужий – за те, що не заважали. Дякую всім! Щасливо», - сказала звільнена Надія Савченко.  (http://uapress.info/uk/news/show/132195  )

Переглядів: 401 | Додав: Vova2d | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода Кам-Под...
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz