Середа, 24.04.2024, 10:15
Кам'янець - Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чат =)
200
Головна » 2017 » Травень » 13 » Новини шкільного євроклубу
12:11
Новини шкільного євроклубу

Творчим видався цей навчальний рік для євроклубу ЗОШ №6 «Крок назустріч». Ми провели конференції «Молоді українці - майбутнє Європи» та «Захист прав людини в Європі». Зацікавили учнів школи флешмобами, конкурсами до Міжнародного Дня Миру та Дня прав людини, Євроолімпіадою, тренінгом «Європейські цінності та українська молодь». Євроклубівці провели семінар-тренінг «Європейська молодь за світ без насильства» для учнів школи, їх батьків та вчителів. Це була чудова нагода для налагодження спілкування та співпраці молодого та старшого поколінь заради спроби вирішення актуальної проблеми.

Конференція «Молоді українці - майбутнє Європи»

Майбутнє Європи — тема неоднозначна та за визначенням дискусійна. Динаміка, яку в останні 60 років демонструють доцентрові сили Старого Світу, лише є зайвим свідченням тому, що у найближчій перспективі конфігурація єдиної Європи може суттєво змінитися. Що чекає на ЄС у майбутньому? Євроклубівці нашої школи спробували спрогнозувати можливі варіанти. Проте, єдиний висновок, до якого прийшли усі, це те, що майбутнє Європи в руках сучасної європейської молоді!

http://osvita-kp.gov.ua/images/news/2016.04.01_03/01.JPG

Інформаційна зустріч з представниками Європейської Комісії

Члени євроклубу «Крок назустріч» нашої школи Срібняк Даша, Кувіла Ольга та Яцкова Вікторія стали учасниками інформаційної зустрічі з представниками Європейської Комісії. Щиро вдячні за таку можливість нашій міській владі. Організація спільних заходів з Представництвом Єврокомісії в Україні лише підсилить нашу діяльність, яка спрямован на взаємопізнання та взаємозбагачення культур, цінностей та духовно-інтелектуальних надбань українського народу та європейської спільноти.

 

Молодша група євроклубу «Крок назустріч»

Учні молодшої школи, які є членами шкільного євроклубу, провели до Дня Європи Євроолімпіаду. Привітаємо переможців!

Засідання міської асоціації шкільних євроклубів

Члени євроклубу «Крок назустріч» стали учасниками спільного засідання міської асоціації шкільних євроклубів. 2017 рік оголошений роком Розвитку туризму. На засіданні підкреслювалась актуальність туризму, його важливість з метою підтримки дружніх відносин між народами, а також збагачення знань різних цивілізацій. Саме за рахунок 2017 року Розвитку туризму євроспільнота сподівається примирити держави, спробувати встановити довгоочікуваний мир у всьому світі.

Безвізовий режим для України!

Члени євроклубу відзначають День Європи в Україні та разом із Кам’янець-Подільською міською радою міста вітають українців із можливістю мандрувати Європою без віз!!!

 

Переглядів: 700 | Додав: Vova2d | Рейтинг: 5.0/2
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода Кам-Под...
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz