Четвер, 28.03.2024, 20:15
Кам'янець - Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чат =)
200
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Шкільний бал...
11:24
Шкільний бал...

На балу у святого Валентина

14 лютого, у день святого Валентина,  актова зала  Камянець-Подільської ЗОШ №6 була переповнена вщерть. Тут зібралися учні, вчителі, батьки, гості.  Адже у шостій уже вдруге проходить  казкове дійство - романтичне свято вальсу, музики, краси та кохання.  Другий шкільний бал – «Бал дружньої руки та привітної посмішки» -  виявився багатим на таланти. У ньому взяло участь 120 дітей, що представляли  усі 20 класів школи – від 1-го по 11-й.


Лине  чарівна музика, і на сцену виходять  ведучі – молоді педагоги Пелих Оксана, Карпінська Катерина, Змерзлюк Олександр, з уст яких звучать  слова поезії:

                        Мелодія птахом злітає,

                        Серця молоді окриля,

                        І юність Подільського краю

                        У дружньому танці кружля.

Ми зібралися у цьому залі, 
Де мелодія вальсу звучить, 
Бо усіх нас тут об'єднало, 
Захоплення танцем століть. 


     І ось на сцені майстер-клас від переможців міського балу у номінації «Пара» - учасників шкільного танцювального колективу «Гілея» - Мельник Анни і Рудницького Владислава. 

    Ведучі  представили аудиторії шановне журі – директора школи Остафійчук Тетяну Володимирівну,  хореографа і керівника танцювального ансамблю «Гілея» Гілевську Інну Михайлівну, заступника директора школи з виховної роботи Тихонову Наталію Іванівну, учителя музики Федоровича Станіслава Францовича, голову ради школи Павлуцьку Людмилу Казимирівну.


         
Усіх присутніх у залі привітала учасниця міських, обласних пісенних конкурсів і фестивалів,  учениця 8-Б класу Маслюк Юлія піснею «Вогонь».



       І ось настала найбільш сувора й урочиста частина свята. За традицією бал відкривається пишним дефіле дебютантів: на танцпол виходять наймолодші учасники – милі, ніжні, чарівні першокласники. А далі  - учні 2-х, 3-х…… 11-х класів.

      Різномаїття  костюмів, суконь, неповторна феєрія краси та витонченості, яскравості та грації… Від віденського вальсу  -  до поєднання різних танцювальних технік: хіп-хоп, бугі-вугі, рок-н-рол, контемп та диско. А ще – такі оригінальні й неповторні назви танцювальних композицій – «Під звуки вальсу», «Ніжність», «Зимова казка», «Гуцульська писанка», «Перший вальс»…  Бурхливі оплески  отримали дівчатка 6-Б класу за оригінальний вальс «Коли лялька моя підросте…».



Родзинкою бального вечора став виступ  учениці 8-Б класу Маслюк Юлії, яка виконала на фортепіано композицію Шопена «Весняний вальс».

            Бал завжди порівнюють з казкою. І поки залишаються люди, які бажають взяти участь у казці, поки є хлопці й дівчата, які уявляють себе принцом чи принцесою, танцюючи вальс на паркеті, Весняний бал буде існувати. Журі одностайно обрало маленьких принца і принцесу. Це учень першокласник Волошин Роман і другокласниця Божок Анна. І як на справжньому балу, у шостій  школі вибрали короля та королеву вечора. Ними стали одинадцятикласники Дудка Сергій  та Паньковська Богдана, які були неперевершені, витончені, граційні під час виконання  контемпу  «Відпусти».


Переглядів: 926 | Додав: ZM | Рейтинг: 3.7/3
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода Кам-Под...
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz