Четвер, 28.03.2024, 10:12
Кам'янець - Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чат =)
200
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Зустріч випускників...
10:54
Зустріч випускників...


«Забута мелодія дитинства», – під такою назвою пройшов вечір зустрічі випускників різних поколінь у Камянець-Подільській ЗОШ №6, підготовлений учнями 11 класу та їх класним керівником Махно Оксаною Михайлівною. Для кожного ця мелодія звучить по-різному.  Для одних – вона весела та безтурботна, для інших –  трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна та неповторна і неодмінно пов'язана зі школою. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Саме там проходять незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

У залі зібрались свідки і учасники багатьох шкільних подій, довжиною  37 років – від далекого 1977, коли стіни Шостої   покинули її перші лебедята, і аж до нинішнього 2013, де знову у вирій збираються  молоді пташенята. Усіх їх  у цій  залі об’єднувала одна спільна риса –  усі  вони  «однокласники».

Свято зустрічі відкрив дитячий хор під керівництвом  Федоровича Станіслава Францовича.

Серед  випускників шостої школи є багато лікарів, учителів, викладачів вузів, юристів і економістів, директорів фірм, інженерів і просто хороших людей.

 Особливо тепло  привітати одинадцятикласники тих  випускників  школи, які, як ті журавлі, повернулися з вирію до рідного гніздечка і  сьогодні трудяться у стінах рідної школи, виховуючи підростаюче покоління.

Це – Стояновська Ольга Володимирівна, 

Ткачук Олена Ігорівна,

Овсяна Наталія Григорівна,

Здановська Наталія Іванівна,

Мельник Лілія Аркадіївна,

Дякіна Інна Петрівна,

Гнат Наталія Василівна,

Шишкіна Людмила Олександрівна,

Мельник Сергій Антонович,

Змерзлюк  Олександр Васильович,

Тарнавський Олександр Олександрович,

Кушнір Леся Миколаївна,

Мілевська Тетяна Анатоліївна

Гості свята мали можливість поспілкуватися зі своїми вчителями й однокласниками, поділилися  мудрими порадами зі своїми молодшими друзями – теперішніми одинадцятикласниками, як не помилитися у виборі професії.

Сценки із шкільного життя, розіграні учнями школи, ще раз повернули усіх присутніх у той прекрасний і неповторний час, коли вони сиділи за шкільними партами.










Переглядів: 750 | Додав: ZM | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода Кам-Под...
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz