Четвер, 25.04.2024, 14:43
Кам'янець - Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Чат =)
200
Головна » 2017 » Березень » 17 » Уклін Тобі, великий України син!
20:59
Уклін Тобі, великий України син!

 

Учні 2-А класу та їх класний керівник Іванів О.Д., вихователь Колісник Г.А.  провели виховну годину - свято для учнів початкової школи

Під мелодію пісні «Думи мої, думи» … на слова Т.Г. Шевченка ввійшли другокласники у затишну, святково прибрану залу рушниками, серветками. Зі сцени «дивився» портрет  Т. Шевченка, а центральну стіну прикрашали слова «Уклін тобі, Тарасе».

Господарі свята, учні 2-А класу, зустріли всіх гостей у залі піснею «Кобзарська слава». Під час інсценізації вистави «Дитинство Тарасика» Настя Довгопол і Артем Лаблюк запалили свічку і поставили її до портрета Тараса Шевченка.

З метою поновити й поширити знання учнів про національного генія, викликати почуття симпатії до малого Тараса, до його природного розуму, допитливості, хисту, співчуття до його нелегкого життя, вчителі Ольга Дмитрівна Іванів та Галина Анатоліївна Колісник, демонструючи презентацію, розповіли  про життя Шевченка.

Шевченківські дні – це не тільки дні спогадів про великого поета України. Це дні, коли українці, розпорошені по всьому світі, відчувають свою єдність. Це ті дні, коли кожна чесна українська людина з глибокою пошаною схиляє своє чоло перед Національним Пророком, великим українським сином, художником. Його ім'я стало символом нашого народу, портрет славного українця Тараса у кожній хаті, а його «Кобзар» лежить на столі поряд із хлібом, а пісні його вишиті на рушниках.

На святі Олександра Савчук виконала пісню «Мова єднання», а школярі: Шуляр А., Големба А, Юзвак М., Качуляк А., Доброгорська Л., Побережна К., Луб Д., Лисак К., Кутовий А., Третяк С., Мочалова В., Козярук А., Ніколаєва К., Мельник В., Серкебаєв М. та інші учні читали поезії Тараса Шевченка.

Музичним сюрпризом для гостей стала пісня «Ми – нащадки Кобзаря», яку виконали другокласники. А завершальним акордом свята були слова нашого вчителя музики С.Ф. Федоровича «Заповів, Тарасе, ти! Україну берегти! Згуртуватись нам пора. Ми - нащадки Кобзаря.»  

 

 

Переглядів: 522 | Додав: Vova2d | Рейтинг: 5.0/3
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода Кам-Под...
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz